La jutge María Núñez Bolaños va dictar un acte en el qual aixeca la imputació a l'exconseller de la Presidència Gaspar Zarrías en la peça separada dels ERO en què s'investiguen els 66 milions pagats en sobrecomissions vinculades a pòlisses per prejubilacions. En un acte d'un foli, la titular del jutjat d'instrucció número 6 de Sevilla rectifica l'acte de dimecres passat per "deixar sense efecte la vinculació amb la present causa" de l'investigat Gaspar Zarrías, la imputació del qual va reconèixer que es va produir per "un error".

Bolaños va recordar que l'article 214.1 de la llei d'enjudiciament civil, després de proclamar el principi que els tribunals no podran variar les seves resolucions un cop signades, permet "però, en l'apartat 3, rectificar errors materials manifestos o errors aritmètics que s'haguessin pogut cometre, rectificació que pot tenir lloc en qualsevol temps".

Va afegir que en aquest cas "l'error, ara advertit, és manifest, com es desprèn de la simple lectura de les actuacions, pel que procedeix la seva rectificació" i deixar sense efecte la vinculació de Zarrías amb la peça de les sobrecomissions.