El fiscal Pedro Horrach va carregar, en la seva última intervenció en el judici de Nóos, contra l'acusació de Manos Limpias, el jutge instructor, José Castro, els magistrats de l'Audiència de Palma i els mitjans que, segons la seva opinió, han criminalitzat la infanta Cristina a partir de conjectures. En el seu al·legat final, Horrach va carregar contra el sindicat que sosté l'acusació contra la germana del Rei com a cooperadora en dos presumptes delictes fiscals del seu marit, el jutge que va dirigir la investigació, José Castro, la secció segona de l'Audiència provincial i el propi tribunal que jutja el cas.

Segons el fiscal Anticorrupció, la conducta que Manos Limpias atribueix a la infanta Cristina com a sòcia del seu marit en l'empresa Aizoon "no constitueix cap infracció penal", perquè el principi de legalitat impedeix que un fet que no és il·lícit en l'àmbit administratiu es converteixi en delicte quan es trasllada al procediment penal. Horrach va manifestar la seva "sorpresa" davant l'escrit d'acusació de Manos Limpias contra la Infanta, que considera que s'apuntala en elements "ornamentals". "Quanta buidor!", va exclamar citant Émile Zola.

Al jutge que va investigar la causa li va retreure que posés en dubte la imparcialitat de l'Agència Tributària en afirmar que desconeixia "per què es deixa al marge la infanta Cristina de Borbó", que optés per "construir una acusació sobre sospites i conjectures de gran envergadura i aplaudiment mediàtic" i que es deixés condicionar pels mitjans per imputar-la.

Per part seva, l'Advocacia de l'Estat, que representa l'Agència Tributària en el judici del cas Nóos, va atribuir a Iñaki Urdangarin un doble engany en la facturació de serveis personals a través de l'empresa Aizoon per defraudar a Hisenda 326.925 euros en l'IRPF dels exercicis fiscals del 2007 i el 2008.

L'advocada de l'Estat Dolores Ripoll va presentar el seu informe final en el judici davant el tribunal de l'Audiència de Palma, al qual va demanar una condemna de 6 anys de presó per dos delictes contra Hisenda per al marit de la infanta Cristina i una altra de 3 per un sol delicte per al seu soci a Nóos, Diego Torres.