La Generalitat Valenciana presidida per Francisco Camps i la Diputació de Castelló dirigida per Carlos Fabra van pagar 10 milions "de manera irregular" a una empresa que suposadament forma part de la trama Púnica per a l'organització d'un torneig de golf a Castelló, va denunciar Compromís. El cap de llista de la coalició Compromís-Podem-Esquerra Unida-A la valenciana, Joan Baldoví, va acusar aquests dos exdirigents del PP d'"utilitzar suposadament la mateixa fórmula emprada en altres casos de corrupció, com a Nóos, per eludir els concursos públics: el conveni en lloc del contracte públic".

D'aquesta manera van contractar Match Golf Consulting, una firma dirigida per María José Marijuán, una suposada testaferro de l'exconseller madrileny Francisco Granados, sempre segons Compromís. Aquesta formació, que va recollir documentació referent a la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, el Govern de Camps i el de Carlos Fabra van abonar 10 milions d'euros a Match Golf Consulting entre 2008 i 2010 per a l'organització del torneig de golf Castelló Másters Costa Azahar.

Aquesta prova es va disputar entre 2008 i 2011 en el camp de golf que precisament gestionava i dirigia el propi Carlos Fabra a la localitat de Borriol. El contracte es va produir per la fórmula del conveni en lloc del concurs públic "malgrat tots els inconvenients manifestats tant des de l'Advocacia de la Generalitat com des de la Intervenció".

El president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig, va assegruar que sent "fàstic" i "vergonya" per la "governança miserable" durant "molts anys" dels dirigents del PP a la Comunitat Valenciana, més interessats "en els seus propis negocis" que en l'"interès general".

Puig va assenyalar que els valencians no tenen "res" a veure amb aquells que els van governar en aquesta etapa, sinó que són "gent honrada, treballadora, que lluita per aixecar a les seves famílies. No tenim res a veure amb aquells que van fer un mal ús de la gestió del govern i ens avergonyeixen dia a dia", va concloure. Va defensar que l'actual govern valencià intenta que aquests polítics tornin "tots els diners robats".