El tribunal del cas Nóos va declarar vist per a sentència el judici en el qual estan acusats la infanta Cristina, el seu marit Iñaki Urdangarin i altres quinze persones, després de gairebé sis mesos de vista oral. La presidenta del tribunal, Samantha Romero, va declarar conclòs el judici, un cop complert el tràmit final de concedir l'última paraula a tots els acusats, un per un.

Cap dels processats va fer ús d'aquest dret i es van limitar a expressar que no tenien res a afegir i donar les gràcies al tribunal de la secció primera de l'Audiència de Palma, que juntament amb Romero conformen Rocío Martín i Elionor Moyà. El judici va començar l'11 de gener passat en una sala especialment habilitada per a l'ocasió a l'Escola Balear de l'Administració Pública (EBAP) de Palma, amb les qüestions prèvies.

L'advocat de la Infanta, Pau Molins, va assegurar que la pena «absolutament desproporcionada» de 8 anys de presó que demana Manos Limpias per a la germana del Rei demostra que ha actuat de «mala fe» amb l'única «voluntat de fer mal mediàticament i a la societat»?a Cristina de Borbó.

En el seu informe final, Molins va demanar que el sindicat Manos Limpias, única part que acusa la Infanta, sigui condemnat en costes pel tribunal per haver mantingut la seva acusació tot i la inexistència de proves «de manera totalment temerària, amb malícia i mala fe processal», i per interessos egoistes.

El lletrat de la germana del Rei va relacionar l'actuació de l'«autoanomenat sindicat Manos Limpias» amb el procés obert a l'Audiència Nacional per les presumptes pràctiques d'extorsió d'aquesta organització juntament amb l'associació Ausbanc.