Les sospites que tenia una dona sobre el comportament de l'home de 42 anys amb el qual convivia i que era la seva parella es van confirmar després de decidir gravar amb un mòbil el moment en què es quedava a soles amb la filla de la primera, d'11 anys, al domicili que tots dos compartien a Hermigua, la Gomera.

Els enregistraments van ser realitzades amb un telèfon mòbil per un germà de la nena, també menor, i la dona les va aportar a l'Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Sant Sebastià de la Gomera diumenge passat. En elles se sentien sons de connotacions sexuals.

L'informe mèdic realitzat per la investigació de la Comandància de la Guàrdia Civil va determinar l'existència d'erosions en la menor, fet que al costat de les gravacions va determinar la detenció del sospitós.

Aquest dimecres, el titular del Jutjat d'Instrucció de Sant Sebastià de la Gomera, després escoltar-lo en declaració, va ordenar el seu trasllat i ingrés al centre penitenciari de Tenerife II, el que ha passat cap a les 17.30 hores, quan una parella de la Guàrdia Civil del lloc de Sant Sebastià el va conduir en vaixell fins al Moll de Los Cristianos, a Tenerife, i des d'aquí fins a la presó de Tenerife.

La Guàrdia Civil va enviar a analitzar les gravacions al Laboratori Central de Criminalística de Policia Judicial a Madrid per a un major estudi.