Un avió de la companyia Emirates Airlines procedent de l'Índia ha patit un accident en aterrar a l'Aeroport Internacional de Dubai, sense que es registressin víctimes, ha informat l'Oficina d'Informació del Govern d'aquest emirat .

En un comunicat, l'Executiu ha assenyalat que tots els passatgers van ser evacuats, encara que no ha ofert més detalls sobre les causes del que ha passat, que s'estan investigant.

La companyia Emirates ha informat de l'incident al seu compte de Twitter i ha dit que tots els passatgers i membres de la tripulació es troben bé.

"La nostra màxima prioritat ara és la seguretat i el benestar de tots els involucrats" en l'incident, ha publicat Emirates a Twitter, on ha afegit que està col·laborant amb les autoritats i els serveis d'emergència per controlar la situació.

La companyia ha afegit que l'incident s'ha produït a les 12.45 hora local (08.45 GMT) en un avió Boeing 777 procedent de la ciutat de Thiruvananthapuram (Trivandrum), al sud de l'Índia.

L'avió transportava 282 passatgers i 18 membres de la tripulació de l'Índia (226), Regne Unit (24), Unió dels Emirats (11), EUA (6), Aràbia Saudita (6), Turquia (5), Irlanda (4) , Austràlia, Brasil, Alemanya, Malàisia i Tailàndia (2), i Croàcia, Egipte, Bòsnia i Hercegovina, Líban, Filipines, Sud-àfrica, Suïssa i Tunísia (1).

En un vídeo al qual ha tingut accés Efe i que va ser gravat per testimonis es pot veure una explosió que es produeix a l'interior de l'avió, que es troba aturat a la pista d'aterratge i del que surten intenses columnes de fum.

D'altra banda, l'Oficina d'Informació del Govern de Dubai ha informat que la sortida de tots els vols d'aquest aeroport s'han postergat almenys fins a les 17.00 hora local (13.00 GMT).

Ha afegit que, de moment, els vols que tenien previst aterrar a l'aeròdrom de Dubai s'han desviat a altres aeroports locals.