El president de Veneçuela, Nicolás Maduro, va designar com a nou ministre d'Interior i Justícia el major general Néstor Reverol, que va ser acusat dilluns de narcotràfic per les autoritats nord-americanes. «Vull anunciar que he designat el major general Néstor Reverol Torres nou ministre d'Interior, Justícia i Pau, perquè vull que s'enforteixi tot el tema de la seguretat amb dedicació exclusiva 24 hores, sense dormir», va dir Maduro en el seu programa setmanal de televisió.

Reverol, que va exercir com a ministre d'Interior durant el Govern del desaparegut president Hugo Chávez i va dirigir l'Oficina Nacional Antidrogues de Veneçuela (ONA), va ser acusat dilluns per la fiscalia nord-americana en un tribunal de Nova York de rebre entre 2008 i 2010 pagaments de narcotraficants a canvi d'assistir-los per distribuir cocaïna als EUA.

El cap d'Estat veneçolà es va pronunciar sobre aquesta acusació i va assegurar que Reverol va trencar rècords en el passat capturant «narcotraficants mundials i això és el que li vol fer pagar la DEA i totes les màfies del narcotràfic nord-americanes» «La màfia del narcotràfic està als EUA», va afirmar Maduro.

En aquest sentit, el mandatari veneçolà va expressar la seva «solidaritat cap a ell i la seva família, que ha estat agredida per l'imperi nord-americà». Maduro va indicar que amb la designació de Reverol com a nou ministre d'Interior i Justícia també busca combatre les «bandes paramilitars» i «narcotraficants».

Per altra banda, va anunciar que Carlos Farías substituirà al capdavant del Ministeri d'Indústria i Comerç Miguel Pérez Abad, que exerceix també des del febrer passat com a vicepresident econòmic del país.