Almenys tretze persones van morir i sis més van resultar ferides greus després d'un incendi que va devastar un bar on se celebrava un aniversari a la ciutat francesa de Rouen. Lawrence Labadie, fiscal adjunt a Rouen, va assenyalar que es va tractar d'un incendi accidental. El foc es va declarar al soterrani del bar Reunión Cuba Libre la nit de divendres a dissabte i els bombers van trigar uns trenta minuts en controlar l'incendi. Les forces de socors van recuperar tretze cadàvers de l'interior del bar i van rescatar sis persones en estat greu.

El bar va tancar per celebrar una festa d'aniversari i l'incendi es va declarar quan els convidats van encendre les espelmes del pastís. S'investigarà per què el sostre del soterrani va cremar tan ràpidament. Aquest sostre, aïllat per un material a prova de so, és el que hauria provocat un gas tòxic. Les víctimes tenien entre 18 i 25 anys i les seves identitats encara no han estat divulgades.

Els cossos van ser evacuats a l'Hospital de la Universitat de Rouen, on un grup psicològic va romandre disponible per a les famílies. Onze testimonis van ser portats a l'oficina de la Policia per ser interrogats. L'alcalde de Rouen, Yvon Robert, va qualificar el sinistre com "la catàstrofe més gran" que ha viscut la ciutat.