10 de agost de 2016
10.08.2016

Turquia expulsa una periodista espanyola en vincular-la amb el cop d'Estat

10.08.2016 | 07:10

La periodista Beatriz Yubero, col·laboradora de La Razón, va atribuir la seva deportació de Turquia a una denúncia malintencionada d'algú o un malentès, ja que va dstacar que no hi ha motiu per a la seva expulsió i que només desitja tornar el més aviat possible. «Estic lliure de càrrecs. Espero que divendres l'ambaixador turc aclareixi quan puc reingressar a Turquia, on desitjo continuar la meva carrera», va escriure a Twitter.
Segons va explicar, estudiava el doctorat i col·laborava amb mitjans espanyols a Turquia, país que va viure un intent colpista del 15 de juliol. La policia la va detenir la setmana passada i, tot i que va quedar «clar» que no tenia cap relació amb organitzacions terroristes, Immigració va decidir expulsar-la.
Yubero, que ha publicat informacions a mitjans espanyols sobre l'intent de cop militar a Turquia, va negar que hagués publicat missatges en aquesta xarxa social contra el president del país, Recep Tayyip Erdogan. «És totalment mentida«, va emfatitzar. Ja a Espanya, va assegurar que es va reunir amb personal del Ministeri d'Exteriors per tractar l'assumpte.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook