La Guàrdia Civil va detenir una veïna de la localitat madrilenya de San Martín de Valdeiglesias que va deixar el seu fill de vuit anys amb una coneguda per anar suposadament a treballar i que no va tornar fins a cinc dies després perquè, segons va reconèixer, se'n va anar de festa i es va emborratxar. La dona, de 45 anys, va ser arrestada per abandonament de menors però va quedar en llibertat després de ser posada a disposició judicial. El menor està ara amb el seu oncle, que es va encarregar d'ell en conèixer que la seva mare no apareixia, la qual pateix una addicció a l'alcohol.

La Guàrdia Civil va tenir coneixement del succés el passat 30 de juliol, quan una veïna de San Martín de Valdeiglesias va comunicar que s'havia fet càrrec del fill d'una coneguda perquè aquesta havia d'anar a treballar, però havien passat diverses hores des que hauria d'haver tornat i no ho havia fet, ni contestava al telèfon.

Els agents van localitzar el germà de la dona, qui es va fer càrrec del seu nebot i va interposar un denúncia per la desaparició de la seva germana. Cinc dies després la dona desapareguda va confessar que havia sortit de festa.