El candidat republicà a la presidència dels EUA, Donald Trump, ha fet un gir a la seva campanya electoral amb la incorporació de nous responsables, entre ells un directiu del portal de notícies conservador Breibart Notícies, segons va anunciar ahir la seva campanya. Així doncs, el directiu de Breitbart Notícies LLC es convertirà en president executiu de la campanya del polèmic magnat.

La incorporació de Bannon, defensor de l'estil populista de Trump i crític amb alguns líders republicans com el president de la cambra baixa, Paul Ryan, busca «reforçar l'estratègia de tipus empresarial» del candidat, d'acord amb un comunicat divulgat per la campanya.

Per la seva banda, Kellyanne Conway, fins ara assessora i analista d'enquestes de la candidatura de Trump i del seu company per la Vicepresidència, Mike Pence, serà la cap de campanya. Conway ha treballat en les campanyes de diversos republicans, entre ells el senador Ted Cruz, l'expresident de la Cambra de Representants Newt Gingrich i el mateix Pence, governador d'Indiana. Pel que fa a Paul Manafort, romandrà en el càrrec amb menys responsabilitats.