Un veí de Còrdova, Rafael Bueno Redondo, va presentar ahir davant la Fiscalia Provincial de Còrdova una denúncia contra el bisbe del la diòcesi, Demetrio Fernández, per delictes d'incitació a l'odi després de les últimes declaracions del prelat sobre la ideologia de gènere. La denúncia està registrada a data d'ahir, 17 d'agost, ia títol personal, tot i que en declaracions va manifestar que «no hi té massa fe» perquè la que va interposar contra «els capellans banquers de CajaSur» va ser arxivada.

Aquest veí, simpatitzant del Moviment Ciutadà cap a la República Constitucional Antonio García-Trevijano, va explicar que ha fet el pas de denunciar davant de Fiscalia davant de tots els «posturejos polítics» que estan seguint els partits arran de les últimes declaracions del bisbe de Còrdova anomenant «bomba atòmica» la ideologia de gènere.

«Jo sóc heterosexual però m'afecta que insultin tants amics gais que m'estimo», va lamentar, instant la Fiscalia cordovesa a considerar com a delictes d'incitació a l'odi les declaracions «homòfobes i vergonyoses del bisbe de Còrdova». En l'exposició dels fets de la denúncia, Bueno va compartir totes les raons per les que el diputat socialista Antonio Hurtado va iniciar ahir mateix una campanya a través de la plataforma change.org demanant suports perquè el ?Ministeri Públic actuï contra el prelat cordovès per, entre altres, considerar «plaga» l'homosexualitat.