20 de agost de 2016
20.08.2016

Un conductor basc bat el rècord d'alcohol en sang en donar 4,75 grams a la prova

20.08.2016 | 00:00

Un conductor basc de 56 anys s'ha adjudicat un nou i trist rècord: el de més quantitat d'alcohol en sang. Va ser aturat a França i en realitzar el test d'alcoholèmia va donar 4,75 grams per litre de sang, cosa inaudita.
Els fets van passar a l'autovia que va de Bordeus a Perigueux. Una patrulla dels gendarmes va identificar un conductor que havia estacionat el seu vehicle al carril d'emergència. La forta pudor d'alcohol que desprenia l'home va dur als agents a practicar-li la prova, que després de diversos intents -a causa del seu estat d'embriaguesa era incapaç de bufar- va donar com a resultat el citat 4,75 grams per litre de sang.
Per sorpresa dels policies, l'home havia recorregut 240 quilòmetres amb el seu cotxe completament borratxo. De fet no entenien com podia seguir dret. I és que segons els metges, és gairebé impossible donar un positiu per sobre dels 3 grams, ja que és el límit del coma etílic. Fins ara, el nivell d'alcohol més alt registrat a Espanya era de 2,88 grams. El conductor en qüestió s'ha quedat sense carnet i haurà de declarar davant un tribunal gal el pròxim mes d'octubre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook