Després de nou dies de recerca de Diana Quer, la jove madrilenya desapareguda a A Pobra (La Corunya), la Guàrdia Civil descarta que es tracti d'un segrest a canvi d'una recompensa econòmica, segons la informació revelada per Juan Carlos, el pare de aquesta adolescent. L'última vegada que Diana va ser vista, després de gaudir de la festa del Carme dos Pincheiros a A Pobra do Caramiñal, on estiuejava, portava un pantaló curt rosa, samarreta blanca, dessuadora i sabatilles negres amb cordons.

El seu pare, sobre els suposats testimonis que afirmen haver vist Diana a dos quarts de quatre de la matinada i a les set -hores després de quan es considerava que es va produir l'últim WhatsApp que la jove va enviar a un amic seu de Madrid- va aconsellar tenir cautela.

En aquest sentit, va explicar que li consta que estan produint-se «avenços en la investigació», però que no faria «cap valoració oficial d'aquestes circumstàncies» de moment. «No tinc elements de judici per a fer-ho», va afegir davant la insistència dels mitjans de comunicació, «simplement vull dir que estan sent rellevants en el desenvolupament i en l'avanç de les investigacions».