Un jutge ha retirat a la mare de la jove Diana Quer, desapareguda a A Pobra do Caramiñal (la Corunya) fa onze dies, la custòdia de la seva filla menor, Valeria. Les raons de la retirada de la custòdia no han transcendit, excepte que la decisió judicial no està relacionada amb la desaparició que s'investiga.

El Tribunal Superior de Justícia de Galícia va explicar que qualsevol decisió que s'adopti, al marge de la causa en sí, com pot ser aquesta, formaria part de la vida familiar i preval el dret a la intimitat, fet pel que no es facilitarà informació.

Valeria, de 16 anys, quedarà sota la custòdia del seu pare, Juan Carlos, que està separat de la seva dona. La menor ha patit episodis d'ansietat des de la desaparició de la seva germana Diana, que té 18 anys.

Diana Quer mesura 1,75, té els cabells llargs, llisos i morens, els ulls foscos i pesa 55 quilos. L'última vegada que va ser vista, el 22 d'agost, després de gaudir de la festa del Carme do Pincheiros en el municipi costaner, on estiuejava, portava un pantaló curt rosa, samarreta blanca, dessuadora i sabatilles negres amb cordons, segons la descripció facilitada.