Les incògnites continuen augmentant en relació amb la desaparició de la jove madrilenya Diana Quer mentre estiuejava a la localitat corunyesa de Pobra do Caramiñal, i una de les que està resultant més complicat aclarir és qui és ella en realitat. Per poder oferir una mica de llum, es van realitzar dos nous escorcolls, un al xalet en el qual passava l'estiu a Galícia i un altre a la casa en la qual viu habitualment a Pozuelo de Alarcón.

A la casa en la qual estiuejava amb la seva mare i la seva germana a A Pobra, els agents de la Guàrdia Civil ja hi havien estat en els dies inicials de la investigació, però van tornar-hi per buscar proves més concretes que els ajudin a avançar en les indagacions. Després d'un minuciós escorcoll, es van endur diversos objectes personals i també un raspall de dents del qual poden extreure una mostra indubtable amb el seu ADN.

A la casa en la qual vivia també amb la seva mare i la seva germana Valeria a la localitat madrilenya també van realitzar un escorcoll els agents de la Unitat Central Operativa (UCO) que participen en la investigació liderada per la Policia Judicial de la Corunya i, després de revisar els objectes personals de la jove, es van emportar un ordinador i una agenda de la seva propietat.

Els investigadors mantenen obertes totes les hipòtesis sobre les causes i circumstàncies de la seva desaparició i no descuiden cap de les línies d'investigació, però un aspecte al qual estan destinant grans esforços és al seu cercle més íntim, tant familiar com d'amistats.

Després de presentar la denúncia, els investigadors van prendre declaració a la mare de la jove, i van tornar a entrevistar-se amb ella posteriorment. Segons El Mundo, aquests testimonis va incórrer en moltes contradiccions.