Un jove conductor que circulava en sentit contrari va provocar un accident a l'autovia A-6, que comunica la Corunya amb Guitiriz (Lugo), un aparatós sinistre en què un altre home i ell mateix van perdre la vida, mentre que una dona està greu, va informar la Guàrdia Civil.

El succés es va desencadenar al punt quilomètric 546, en sentit Madrid, quan es va produir l'impacte amb altres vehicles del cotxe d'aquest "kamikaze", com va definir la Guàrdia Civil el noi d'uns 25 anys que anava al volant d'un Volkswagen Caddy i que va recórrer els dos sentits de l'esmentada autovia en direcció contrària.

La persona que va perdre la vida, a part de morir el presumpte responsable d'aquesta tragèdia a la carretera, és la que estava al volant del primer cotxe amb el qual el noi va topar, un Nissan Qashqai. La dona lesionada conduïa un Smart. L'A-6 va romandre tallada en aquesta zon durant diverses horesa, i el trànsit va haver de ser desviat per la N-VI.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar agents de l'Institut Armat, membres del Grup d'Emergències Supramunicipals (GES) de Curtis i també una dotació de bombers que va col·laborar a extreure les víctimes dels diferents vehicles.