11 de setembre de 2016
11.09.2016

Investiguen si un metge de Múrcia va dir a una pacient que "no estava ben follada"

11.09.2016 | 07:18

La conselleria de Sanitat va prendre ahir declaració a un metge del consultori de Llano de Brujas, a Múrcia, que presumptament hauria diagnosticat a una jove que "no estava ben follada", segons la denúncia que va fer ella a través de Facebook i que circula des de divendres a les xarxes socials. Des de Sanitat, de moment, no s'han pronunciat sobre possibles antecedents, tot i que hi hauria altres usuaris que ho han narrat a les xarxes i demana cautela perquè el cas està en instrucció.
Segons el seu escrit, va anar a la consulta perquè li receptés uns medicaments que li havien preescrit la nit anterior al servei d'Urgència de l'Hospital Reina Sofia, al qual va acudir després d'haver-se desmaiat. El doctor que la va atendre, en canvi, li va oferir una cigarreta, hauria fumat en la seva presència i li va dir que no li receptaria les pastilles perquè la farien engreixar-se i "tenia molt bon cos".
Però no només això. El facultatiu, afegeix a la denúncia pública, li hauria preguntat també per l'edat de la seva mare per saber si tenia problemes a casa i li va diagnosticar que "no estava ben follada" ella o la seva mare.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook