Un home de 39 anys en va ferir de gravetat un altre després de, suposadament, ruixar-lo amb gasolina i calar-li foc al municipi castellonenc d' Algimia de Almonacid. El succés es va produir durant una discussió entre tots dos i el presumpte atacant ja ha estat detingut al municipi veí de l'Alcúdia de Veo. Els testimonis van assegurar que el suposat agressor va atacar la víctima a la plaça del poble i després va ruixar-la amb gasolina i li va calar foc.

La ràpida actuació dels veïns que es trobaven al lloc va ser determinant per evitar que la víctima patís més danys. Pel que sembla, segons els mateixos testimonis, presentava cremades al cap i al pit. L'home va ser assistir per un helicòpter medicalitzat i traslladat a la Unitat de Cremats de l'Hospital de la Fe de València.

Sobre el suposat atacant, va transcendir que és un home que resideix a Algimia i que ha ?treballat a Segorb, que pel que sembla, hauria tingut ja altres ?enfron?taments amb la víctima i hauria ?arribat a copejar-lo amb una cadira al cap en una altra ocasió. Després d'aquesta agressió, alguns veïns l'haurien sentit vantar-se de l'atac.