Una dona de 34 anys va morir ahir assassinada al portal del seu habitatge després de ser apunyalada per la seva exparella, de 26 anys, que va fugir en el cotxe de la víctima per després suïcidar-se per un penya-segat a l'illa d'Eivissa. La Policia Nacional va rebre un avís cap a les 4.00 de la matinada dels veïns de l'edifici, ubicat al carrer Menorca de la ciutat d'Eivissa, on vivia la víctima, que informava que havien trobat la dona al portal amb cinc punyalades.

La investigació apuntava la seva exparella com el presumpte autor de l'assassinat, per la qual cosa la Policia Nacional i Guàrdia Civil van emprendre la recerca de l'agressor que va acabar quan van trobar el cotxe de la víctima amb les portes obertes i el motor encès en els penya-segats de sa Pedrera, al municipi de Sant Josep. Després de pentinar la zona amb helicòpter i els equips de muntanya, els agents van trobar el cos de l'home al mirador d'es Vedrà, a pocs metres de la zona, i les investigacions van confirmar que es tractava d'un suïcidi.

La Delegació del Govern va informar que no consten denúncies prèvies contra l'assassí i suïcida, Julio Ernesto M.G. de nacionalitat paraguaiana, que tampoc tenia antecedents per violència de gènere.