La policia turca va disparar, va ferir i va detenir davant de l'ambaixada d'Israel a Ankara un home que suposadament va intentar dur a terme un atac amb un ganivet. «L'atacant està ferit i el personal de l'ambaixada està il·lès», va comunicar la legació diplomàtica israeliana.

«Un policia es va adonar que l'individu es comportava de manera estranya. Li va preguntar perquè venia a l'ambaixada fora del recinte», va explicar a Jerusalem el portaveu del ministeri d'Exteriors, Emanuel Najshon. L'individu va treure després d'una bossa un ganivet embolicat en un paper i la policia li va demanar que s'aturés. «En no respondre i no llençar el ganivet li van disparar a la cama», va assenyalar el portaveu.

Segons les autoritats turques, el detingut és un paleta de 38 anys, oriünd de Konya, a Anatòlia central, que suposadament pateix una malaltia psíquica. Abans de l'incident l'home hauria cridat als guàrdies «volem canviar tot el Próxim Orient».

L'atacant va resultar ferit en una cama i va ser ingressat en un hospital de la capital. L'oficina de governació d'Ankara va assenyalar que l'atacant sembla no tenir cap relació amb el terrorisme. Artificiers de la policia turca van examinar un paquet sospitós que va resultar ser inofensiu.