Les forces governamentals sirianes van avançar davat de grups rebels i islàmics pel centre de la ciutat d'Alep (nord), mentre que els bombardejos van continuar castigant els barris de l'est, sota control opositor, on dotze persones van morir. L'Exèrcit va recuperar el domini del barri d'Al Farafira, a la zona antiga d'Alep, després de combats contra grups terroristes.

Els soldats van matar un nombre indeterminat dels seus adversaris durant aquests enfrontaments, i ara s'afanyen a netejar la zona, situada al nord-oest de la ciutadella monumental d'Alep, de mines i artefactes explosius. Dins d'Alep, els efectius del règim tenen tres fronts oberts en la seva lluita contra els opositors: un al nord, al districte d'Al Handarat; un altre al barri antic; i un tercer a la zona de Projecte 1070, al sud-oest.

Per altra banda, activistes de la localitat assetjada siriana d'Al Rastan, al nord de la província central d'Homs, van denunciar la suspensió d'un comboi humanitari a aquesta zona per bombardejos en aquesta regió. L'avanç d'una caravana humanitària de l'ONU, la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja va ser suspès pel bombardeig d'avions del règim sirià.