La Delegació del Govern de Madrid reforçarà aquest dissabte la presència policial als voltants de la seu del PSOE del carrer Ferraz per garantir la seguretat dels militants que acudeixin al Comitè Federal i dels ciutadans que passin per la zona.

Fonts de la Delegació han informat a Efe que la institució ja havia previst aquets reforç en la seguretat, però a més, aquest divendres, el departament de Seguretat del PSOE ha remès un escrit a la institució que presideix Concepción Dancausa sol·licitant-ho.

En l'escrit es demana presència policial als voltants de la seu socialista "davant la possibilitat d'enfrontaments entre militants" i que de alguns congregats "intentin influir en les diferents delegacions que acudeixin al Comitè", segons les fonts.

L'Executiva "en funcions" demana serenitat

L'executiva de Pedro Sánchez ha apel·lat a la "serenitat" i a la "prudència" dels militants del PSOE als quals ha demanat que no responguin a les crides per concentrar-se a les portes de la seu del partit per mostrar el seu suport a l'encara secretari general del partit.

La Comissió Executiva Federal "en funcions" -assegura el comunicat de Ferraz- "vol traslladar als militants i simpatitzants socialistes un missatge de serenitat davant les difícils circumstàncies d'excepcionalitat que viu el Partit".

Segons la direcció "en funcions" del PSOE, és necessari "ara més que mai" que els socialistes siguen "un referent de maduresa i prudència", qualitats que, al seu parer, "la militància del PSOE ha mostrat de forma exemplar en els últims dies".