La Policia Nacional va impedir la difusió a través d'internet d'imatges d'alt contingut sexual d'una nena de 12 anys que resideix a Valladolid, va detenir tres implicats a València, Castelló i Cartagena, i va obir una investigació a quatre més, tres d'ells menors d'edat. Els arrestats van aprofitar la curta edat de la víctima per entabanar-la i obtenir el material gràfic. La menor havia intercanviat fotografies de caràcter eròtic amb set persones de diferents localitats.

Va ser una germana gran de la nena la que en enviar un missatge a través del mòbil de la petita va descobrir diverses fotografies en què la menor apareixia nua, davant la qual cosa va alertar la seva mare, que de forma immediata va acudir, a principis del passat mes de maig, a una comissaria a denunciar-ho davant el temor que la seva filla pogués ser víctima d'un ciberassetjador.

La mare va posar en coneixement de la Policia que la seva filla havia enviat imatges en què apareixia nua a diversos usuaris d'una coneguda xarxa social i d'una aplicació de missatgeria instantània per a telefonia mòbil.

Els agents van iniciar la investigació i després d'entrevistar-se amb la menor i analitzar el contingut del seu telèfon mòbil de forma exhaustiva van comprovar que tot i que inicialment les imatges havien estat difoses per la nena de forma voluntària, posteriorment diversos usuaris l'havien entabanada, aprofitant-se de la seva curta edat, perquè enviés més fotos d'alt contingut sexual. D'aquesta manera la víctima es va veure embolicada en una espiral de la qual va ser incapaç d'escapar. Els investigadors van identificar set persones amb les quals la menor havia intercanviat imatges de caràcter sexual.