La Fiscalia ha sol·licita sis anys de presó per a UGC, un metge acusat d'abusar sexualment d'una pacient que va acudir a la seva consulta a Madrid per una cistitis i que va patir tocaments del doctor que ell va justificar realitzar perquè la víctima pogués tenir relacions sexuals sense dolor a causa de la infecció. Avui la secció 16 de l'Audiència Provincial de Madrid acollirà el judici a aquest metge acusat d'un delicte d'abús sexual.

Els fets es van produir el 26 d'agost de 2014 en un centre de salut de Madrid on treballava l'acusat i al qual va acudir la víctima, de 25 anys, per un problema de melsa o cistitis, com recull el Ministeri Públic en el seu informe d'acusació provisional.

Durant la visita, el processat, després d'indicar a la pacient que s'abaixés la faldilla i la roba interior i es col·loqués a la llitera, li va extreure els pits dels sostenidors i li va introduir dos dits de la mà sense guants per la vagina per, tot seguit, fer-ho amb un tub blanc de 20 centímetres. Va fer el mateix a l'anus de la pacient mentre li deia «relaxa l'anus com quan tens relacions sexuals» i, posteriorment, va tornar a introduir-li els dits a la vagina i li va fregar el clítoris.