Entre deu i quinze immigrants van fugir ahir a la nit del Centre d'Internament d'Estrangers de la pedania murciana de Sangonera la Verde després de protagonitzar un motí en què van resultar ferits un total de tres agents de la Policia Nacional.

Fonts d'aquest cos van assenyalar que la revolta es va produir minuts abans de les nou del vespre, en circumstàncies que a l’hora de tancar aquesta edició no havien transcendit, i va suposar la fugida de les instal·lacions del centre d'una desena aproximada d'interns. Segons les fonts, un dels fugats podria haver estat localitzat a darrera hora de la nit per la policia i reingressat al CIE.

En aquest motí, el tercer que té lloc en aquest centre de Múrcia en tot just unes setmanes, es va produir també un conat d'incendi que va poder ser sufocat minuts després per efectius del parc de bombers de la capital desplaçats a la zona.

Agents hospitalitzats

Un portaveu del Centre de Coordinació d'Emergències va asse­nyalar, per la seva banda, que fins a tres policies nacionals destinats al CIE van resultar ferits en la revolta, si bé el seu estat no és greu i van acabar sent traslladats en ambulància a la clínica Quirón de Múrcia.

El telèfon únic d'emergències 112 va tenir coneixement dels fets arran de la trucada rebuda d'un policia nacional des de l'interior del Centre d'Internament, en la qual requeria assistència mèdica per a diversos agents ferits.