Una parella d'adolescents russos, un noi i una noia de 15 anys, es van treure la vida després d´atrinxerar-se en una casa des de la qual van obrir foc contra la policia. La tragèdia es va produir en una petita localitat de la regió de Pskov, fronterera amb Estònia i Letònia, quan una patrulla policial comprovava una casa en la qual, segons les seves informacions, es trobava el jove, al qual s'havia donat com a desaparegut.

Els dos adolescents, armats amb una pistola i un rifle, van obrir foc contra els agents i es van negar en rotund a sortir de l'immoble. Poc abans de suïcidar-se, els adolescents van gravar i van penjar a internet un vídeo en què es veu el noi disparar entre rialles dues vegades des de la finestra contra una furgoneta de la policia.

Després de diverses hores d'infructuoses negociacions i després que els joves deixessin de donar signes de vida, la policia va irrompre a la casa i es va trobar amb els seus cadàvers, que presentaven ferides per arma de foc.

«Els investigadors estudien amb detall el lloc dels fets. Es realitzaran tot tipus de peritatges forenses i psiquiàtrics, a més de tenir en compte la possible presència d'alcohol i substàncies narcòtiques a la sang dels joves», va informar en un comunicat l'autoritat judicial russa.