El sud d'Estats Units pateixen des de diumenge unes fortes tempestes que ja s'han cobrat la vida d'onze persones a l'estat de Geòrgia i altres 23 han resultat ferides.

Les autoritats, que a primeres hores d'aquest dilluns han emetès avisos de tornado per localitats del sud, han assenyalat que les morts s'han registrat en els comtats de Cook, Brooks i Berrien. A Cook, concretament, els morts són set persones que vivien en un parc de cases mòbils.

Les autoritats locals han donat a conèixer que s'han reportat "grans danys" en alguns parcs de cases rodants, els quals han patit l'embat d'arbres o branques caigudes pels forts vents.

Així mateix, més de 8.000 habitatges s'han quedat aquest matí sense fluid elèctric, segons informen companyies locals d'electricitat.

Les morts a Geòrgia es donen a conèixer després que dissabte es reportés el decés de quatre persones a Mississippi, com a conseqüència d'un poderós tornado que va passar per una extensió de 25 milles (40 quilòmetres) del sud d'aquest estat.