Sis adolescents d'entre 18 i 19 anys van ser trobats morts ahir diumenge a un jardí de la ciutat alemanya d'Arnstein, al land de Baviera, al sud del país, segons van informar fonts policials. Les mateixes fonts van anunciar que no s'havien pogut aclarir les circumstàncies en les quals s'haurien produït aquestes morts.

Els cadàvers dels joves, que eren de la mateixa població o municipis veïns i es coneixen entre ells, van ser trobats a primera hora del matí del diumenge pel pare de dues de les víctimes, un noi i una noia, que havien estat celebrant una festa privada durant la nit anterior al mateix lloc on van ser trobats els seus cadàvers. La resta de cossos corresponien a quatre joves, que segons van indicar les fonts policials tots ells eren nois. El pare de les dues víctimes va decidir anar fins al lloc de la festa a primera hora del matí per mirar si tot anava bé, ja que portava hores sense tenir notícies dels seus fills.

D'acord amb les primeres informacions, pel moment no s'han trobat signes de violència en els cossos dels adolescents i s'haurà d'esperar a que es realitzin les autòpsies als cadàvers per aclarir què hauria pogut passar.