La Policia Nacional ha detingut a Madrid un home per un suposat delicte de coaccions per venjar-se de la seva excap publicant un anunci eròtic en un conegut web que oferia massatges per vint euros. L'arrestat, que havia acabat la seva relació laboral amb la víctima el 2015, va utilitzar la connexió a internet d'un hotel de Totana (Múrcia) per dificultar la seva localització.

La investigació va començar a principis de l'any passat quan la dona va denunciar que havien publicat un anunci en una coneguda pàgina web oferint massatges eròtics relaxants a vint euros i facilitant el seu número de telèfon sense el seu consentiment.

Els agents van sol·licitar als responsables del web les dades existents de l'anunci eròtic publicat i van constatar que el titular de la connexió a internet des d'on es va publicar l'anunci és un hotel de la localitat murciana.

Les investigacions es van centrar en les persones que es trobaven allotjades a l'hotel en la data i en l'hora de la publicació de l'anunci i es va comprovar que un dels hostes era un antic treballador de la denunciant.