La televisió japonesa Fuji TV ha difós la seqüència íntegra del presumpte assassinat de Kim Jong-nam a l'aeroport de Kuala Lumpur captada per càmeres de seguretat, on es pot veure com una dona assalta la víctima per l'esquena i li cobreix el rostre.

El vídeo, en el qual per primera vegada es pot veure tot el succés des de diferents angles encara que de vegades amb escassa qualitat d'imatge, mostra el recorregut de la víctima des que s'acosta a un taulell de l'aeroport internacional fins que és evacuat en llitera.

Mentre que el germà del líder nord-coreà Kim Jong-un espera davant d'un taulell, dues dones s'aproximen a ell des de diferents direccions, i una d'elles abillada amb una dessuadora blanca aborda la víctima per darrere i li col·loca alguna cosa sobre el rostre, subjectant-lo durant menys de tres segons.

Kim Jong-un sembla caure a terra alhora que les dues dones marxen a pas lleuger, i a continuació es pot observar com el primogènit de l'exdictador Kim Jong-il demana ajuda al personal de l'aeroport, visiblement nerviós, i és atès en una clínica de la terminal abans que els serveis mèdics l'evacuïn.

Les imatges procedents de les càmeres de seguretat de l'aeroport són una exclusiva de Fuji TV, segons ha confirmat a Efe un portaveu de la cadena japonesa, que no va revelar com es va obtenir aquest material. Tot i que d'altres cadenes xineses han publicat les imatges a Youtube.

Kim Jong-nam va morir en el matí del dilluns 13 quan era traslladat a l'hospital després del suposat atac a la terminal de sortides internacionals de l'aeroport de Kuala Lumpur, on anava a prendre un vol de tornada a Macau, on residia autoexiliat.

La Policia de Malàisia manté detinguts a dues dones, un malaisi i un nord-coreà en relació amb el suposat assassinat, alhora que ha emès ordres d'arrest contra altres quatre nord-coreans.

De moment, les autoritats malàisies no han assenyalat la causa de la mort ni han especulat qui hi ha darrere de l'assassinat, mentre que el Govern sud-coreà acusa el règim de Pyongyang.

Kim Jong-nam va néixer el 10 de maig de 1971 a Pyongyang, de la relació entre el difunt dictador nord-coreà, Kim Jong-il, i la seva primera concubina, l'actriu Song Hye-rim, i durant una època va ser considerat com el millor posicionat per succeir al pare al capdavant del règim.

El succés ha generat tensions diplomàtiques entre Malàisia i Corea del Nord, després que la legació nord-coreana a Kuala Lumpur critiqués la investigació del cas per part de les autoritats malàisies i reclamés el cos de la víctima.