L'Assemblea Nacional de Veneçuela, controlada per l'oposició, va suspendre fins a avui la sessió en la qual pretenia revocar diversos magistrats del Tribunal Suprem de Justícia després que les autoritats impedissin el pas dels diputats i centenars de partidaris fins a la seu del Legislatiu. La sessió serà convocada novament, i «la idea és que es faci com més aviat millor», va anunciar el primer vicepresident del Parlament, l'opositor Freddy Guevara.

El secretari de la Cambra, José Ignacio Guedez, va confirmar poc després que la sessió se celebrarà avui, i va assegurar que «no impediran» als diputats que declarin «el cop d'Estat i iniciïn procediment contra magistrats». Els diputats opositors pretenien arribar fins al Parlament encapçalant una marxa de centenars de simpatitzants, per iniciar un procés legislatiu amb el qual pretenen remoure del seu càrrec els magistrats de la Sala Constitucional del màxim tribunal.

La segona vicepresidenta, l'opositora Dennis Fernández, va assegurar, en un missatge a la xarxa social Twitter, que «es mantenen ocupades les entrades» de la seu del Legislatiu, al centre de Caracas, «impedint l'accés de diputats».