La Policia Nacional ha detingut aquest dijous a Valeria Quer, la germana de Diana Quer, la jove desapareguda el passat estiu a A Pobra do Caramiñal (La Corunya), per amenaçar a la seva mare, Diana López Pinel, ha informat a Europa Press un portaveu de la Prefectura Superior de Policia de Madrid.

Valeria Quer, que és menor d'edat, va ser detinguda cap a les 15 hores al seu domicili, a Pozuelo de Alarcón, per amenaçar a la seva mare, i va ser traslladada fins a la comissaria d'aquest mateix municipi. Aquest divendres ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors.

La custòdia de la germana menor de Diana Quer va passar al pare de les noies després de ser-li retirada la seva exdona dies després de la desaparició de la major el passat 22 d'agost a la localitat corunyesa de Pobra do Caramiñal.

El Jutjat d'Instrucció Número 2 de Ribeira va trucar a la mare a declarar en qualitat d'investigada i posteriorment es va inhibir a favor d'un jutjat de Pozuelo d'Alarcón, on hi ha el domicili de la família