Un home va assassinar a trets una professora i es va treure la vida poc després en un succés ocorregut en una classe de l'escola North Park de la localitat californiana de San Bernardino, uns cent quilòmetres a l'est de Los Angeles. Segons els primers informes de les autoritats californianes, dos nens van resultar a més ferits en l'incident i van ser traslladats a un hospital de la zona, on es troben en estat crític.

«És un incident tràgic i us asseguro que estem fent tot el que podem per dur a terme una investigació a fons sobre aquest assumpte», va assenyalar el portaveu de la Policia de Sant Bernardino, Michael Madden. El succés va tenir lloc cap a dos quarts d'onze del matí hora local, quan un home adult, de visita a l'escola North Park de San Bernardino, va entrar en una classe del centre educatiu i va disparar contra una professora poc abans de suïcidar-se.

Els investigadors van aclarir que els dos nens que van ser ferits no eren l'objectiu ni tenien cap relació amb l'atac, però van rebre trets en estar al costat de la mestra. Els estudiants van ser evacuats de l'escola i traslladats al campus de la Universitat Estatal de Califòrnia a San Bernardino, segons el cap de Policia, Jarrod Burguan.