13 de abril de 2017
13.04.2017

Melania Trump haurà de ser indemnitzada pel «Daily Mail»

El tabloide va publicar que fa uns anys la primera dama oferia serveis que anaven «més enllà de modelar»

13.04.2017 | 07:21

La primera dama dels EUA, Melania Trump, rebrà una compensació per danys i perjudicis del tabloide Daily Mail en relació amb un article que qüestionava la seva feina com a model, va informar el Tribunal Superior de Londres. La cort va donar a conèixer un comunicat sobre l'acord de compensació, la suma del qual no va ser revelat, establert per les dues parts en el cas del libel interposat l'any passat per la dona del president dels EUA, Donald Trump, contra el rotatiu.

Melania Trump va iniciar el procés legal contra Associated Newspapers, editora del Daily Mail, després que aquest tabloide publiqués l'estiu passat un article que qüestionava la naturalesa de la seva tasca com a model professional.

Segons la nota de les dues parts llegida a la cort, l'article incloïa «afirmacions falses i difamatòries sobre Melania Trump, que qüestionaven la naturalesa de la seva feina com a model professional» i feia referència al fet que ella facilitava serveis «que anaven més enllà de simplement modelar». Com a part de l'acord, el Daily Mail publicarà una disculpa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema