Almenys cinc persones han mort avui a l'estavellar-se una avioneta al costat d'un supermercat a la localitat portuguesa de Tires, propera a Estoril, a uns 25 quilòmetres de Lisboa, per motius encara desconeguts.

Fonts dels serveis de Protecció Civil han confirmat que els morts són el pilot, els tres ocupants de l'aeronau, (els quatre de nacionalitat francesa) i un portuguès que es trobava a la zona on s'ha precipitat l'aparell.

L'aparell tenia matrícula suïssa, han dit a EFE fonts del Gabinet de Prevenció i Investigació d'Accidents amb Aeronaus i d'Accidents Ferroviaris.

L'aeronau ha caigut al migdia hora local a la zona d'estacionament del supermercat, situat en una àrea residencial, on s'ha declarat un incendi que s'ha estès a un habitatge.

Diverses ambulàncies, efectius policials i desenes de membres de diferents cossos de socors es troben al lloc de l'accident, acordonat amb un perímetre de seguretat.

Al lloc de l'impacte s'ha desplaçat també el president de Portugal, Marcelo Rebelo de Sousa, juntament amb d'altres autoritats locals, per conèixer els detalls del que ha passat.

A pocs quilòmetres de Tires s'ubica l'Aeròdrom municipal de Cascais, des d'on ha partit l'avioneta amb destinació a Marsella (França).