El jutjat de Vigilància Penitenciària número 1 de Madrid va acordar la llibertat condicional de l'expresident de la Diputació de Castelló i del PP d'aquesta província Carlos Fabra, internat al centre d'inserció social Victoria Kent, en haver complert ja les tres quartes parts de la condemna. Fabra va ser condemnat el 2013 per l'Audiència Provincial de Castelló a quatre anys de presó i al pagament d'1,4 milions d'euros de multa per quatre delictes fiscals, després de considerar que l'exmandatari havia defraudat a la Hisenda Pública 693.000 euros.

Després de conèixer la condemna, l'expresident va recórrer la decisió al Tribunal Suprem, que va rebutjar el recurs, va sol·licitar al Govern un indult, el qual també va ser denegat, i va apel·lar al Tribunal Constitucional, que també va rebutjar la seva petició.

Al desembre de 2014, Fabra va ingressar a la presó d'Aranjuez (Madrid) des de la qual posteriorment va ser traslladat, a l'abril de 2016, al centre d'inserció social Victoria Kent, on va arribar a sol·licitar fins a tres vegades la llibertat condicional que ara li han concedit.