Una jove catalana de 26 anys va ser violada la matinada de diumenge a les rodalies de l'aeroport de Munic (sud d'Alemanya). La jove -nascuda a Barcelona- va ser assaltada per l'esquena per almenys un desconegut quan tornava al seu domicili a la petita localitat de Hallbergmoos després d'anar a una festa amb diversos companys de feina.

La jove no va ser trobada fins a les sis del matí, quan un home que practicava «running» la va veure, amb clars símptomes d'hipotèrmia, a les proximitats de l'aeroport de Munic, en un petit turó per a visitants des del qual es pot contemplar la pista d'aterratge.

La noia estava demanant ajuda i l'home va alertar immediatament els serveis d'emergència, que la van traslladar d'urgència a un centre mèdic proper, on va ser atesa. Les forces de seguretat, que han iniciat d'ofici una investigació, estan buscant dues persones que van parlar amb la jove a la festa, tot i que es desconeix si estan d'alguna manera relacionats amb la violació. Es tracta de dos estrangers que van començar a assetjar la noia després de parlar amb ella a la festa.