En un vídeo difós a través de la televisió estatal veneçolana, Leopoldo López, empresonat en una presó militar on compleix una condemna de gairebé 14 anys, va enviar un missatge de «fe de vida», enmig d'una sèrie d'informacions que indicaven que el polític havia estat traslladat a un hospital. El fundador del partit Voluntat Popular, reclòs al Centre de Processats Militars de Ramo Verde, als afores de Caracas, apareix al vídeo vestit amb una samarreta i dient la data i l'hora local.

López assegura que està bé i envia a continuació salutacions a la seva família, al mateix temps que diu no entendre «per què es vol donar una fe de vida en aquest moment». El vídeo va ser difós al canal de l'estat veneçolà durant el programa de televisió del diputat chavista Diosdado Cabello.

Cabello va difondre les imatges després de rumors que asseguraven que López havia estat traslladat des de la presó fins a un hospital militar. L'oficina de comunicació del partit de López va indicar amb anterioritat que desconeixia la situació de l'opositor i que els seus familiars estaven intentant confirmar la seva situació.