Un tercer ciclista afectat en l'accident de diumenge passat a Oliva, quan una conductora va atropellar un grup d'esportistes de Xàbia i en va matar dos d'ells, ha mort aquest matí a l'Hospital La Fe de València.

Es tracta de José Antonio Albi, de 28 anys i també pertanyent al club Tri-Llebeig de Xàbia, que va patir una parada cardiorespiratòria a conseqüència del xoc i va ser traslladat en un helicòpter medicalitzat a l'hospital. El van operar del traumatisme cranial quan li va baixar la pressió neuronal i era el que es trobava en estat més greu. Des del primer moment, els metges temien per la seva vida i ara s'han confirmat els pitjors presagis.

Mentrestant, els altres dos ciclistes ferits segueixen lluitant per la seva vida i romanen ingressats a la UCI, estables dins de la gravetat. Scott Gordon, qui està ingressat a l'hospital de Dénia, té múltiples fractures, algunes obertes, en braços i cames. El van operar durant més de sis hores quatre traumatòlegs i està en coma induït. Li han transfós 23 litres de sang.

Per la seva banda, Andrés Contreras roman a la UCI de l'hospital d'Alzira. Té tres hematomes al cap i danys en els pulmons.

L'accident es va produir cap a les 8.30 hores de diumenge passat quan una conductora, que va donar positiu en el control d'alcoholèmia i drogues, va atropellar al grup de sis ciclistes mentre circulaven per la carretera N-332 que uneix Oliva i Dénia.

A conseqüència de l'impacte van morir dos d'ells, de 28 i 50 anys, i els altres quatre van resultar ferits, tres d'ells de gravetat i van ser traslladats a diferents centres hospitalaris.

El jutjat d'instrucció número 2 de Gandia va ordenar aquest dilluns l'ingrés a la presó provisional comunicada i sense fiança de la conductora, de 28 anys, a la qual se li imputen, de moment, dos delictes d'homicidi imprudent.