Un dels tres ciclistes ferits diumenge passat a Oliva (València) després que un vehicle atropellés el seu grup i causés la mort de dos dels seus companys, va perdre la vida a l'Hospital La Fe de València, el que eleva a tres el nombre de morts a conseqüència de l'accident. Així ho van confirmar fonts del centre hospitalari, a la Unitat de Cures Crítiques del qual estava ingressat el ciclista des del passat diumenge.

La mort d'aquest esportista eleva a tres el nombre de morts a l'accident, ocorregut cap a dos quarts de nou del matí de diumenge passat quan una conductora, que va donar positiu en el control d'alcoholèmia i drogues, va atropellar el grup de sis ciclistes mentre circulaven per la carretera N-332 que uneix Oliva i Dénia.

Els altres dos ciclistes ferits greus estan ingressats a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital La Ribera, a Alzira, i l'Hospital de Dénia, en els dos casos estables dins de la gravetat. El jutjat d'instrucció número 2 de Gandia va ordenar l'ingrés a la presó sense fiança de la conductora.