Un menor de 15 anys va ser detingut a la província d'Alacant acusat d'haver gravat vídeos i imatges de contingut sexual a la seva exparella de 13 anys i mostrar-los després a diversos amics comuns. A l'arrestat se li imputen els presumptes delictes de violència de gènere, descobriment i revelació de secrets, i corrupció de menors.

El sospitós ja ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors, després de ser detingut el passat dia 11, i era alumne del mateix centre docent on cursa els seus estudis la nena, que, presumptament, estava sent víctima de violència de gènere per part d'ell. La investigació va començar gràcies a la tasca exercida per la delegada de Participació Ciutadana, una agent de la Policia Nacional que va tenir coneixement del que succeïa arran d'una de les nombroses xerrades dirigides a menors que s'imparteixen de manera diària a les escoles per advertir-los els riscos a les xarxes socials.

La Policia va saber, a més, que el detingut exercia suposadament «un gran control» sobre la seva llavors xicota, a la qual va instar també a fer-se diverses fotografies de contingut sexual que la nena voluntàriament li va enviar a través d'una aplicació de missatgeria mòbil. L'arrestat va arribar a realitzar enregistraments de contingut sexualment explícit sense el consentiment de la nena i que després va mostrar a diversos amics en comú.

Un cop finalitzada la relació, el menor va continuar amenaçant la nena, així com vexant-la en repetides ocasions, arribant fins i tot a dir que penjaria a diverses xarxes socials tot el contingut sexual que tenia d'ella. La Policia va escorcollar la casa de l'arrestat.