L'atropellament múltiple registrat avui a la cèntrica Times Square possiblement ha estat provocat per un conductor sota els efectes de l'alcohol, segons fonts policials.

En el succés ha resultat morta una persona i altres vint-i-dues ferides, segons les xifres provisionals facilitades per fonts oficials.

Cadenes locals de televisió han informat que, segons fonts de la Policia de Nova York, el conductor és veí del districte del Bronx i ha intentat fugar-se del lloc quan ha passat l'accident.

El subjecte ha quedat detingut després dels fets i està sent interrogat per la policia, han dit a Efe fonts policials.

Pel que sembla, el permís de conduir del presumpte responsable de l'atropellament, de 26 anys, havia caducat, i amb anterioritat ja havia estat detingut per conduir sota els efectes de l'alcohol.

Després de l'atropellament, el detingut ha estat sotmès a anàlisi per confirmar si conduïa begut.

Les autoritats policials han descartat la possibilitat d'un atemptat i han insistit que es tracta d'un fet aïllat, que està sent tractat com un accident de trànsit.

A la zona, una de les més turístiques de Nova York, s'ha desplegat un ampli dispositiu de seguretat. L'incident s'emmarca en l'estat d'alerta existent als Estats Units davant la possible amenaça d'atemptats.

Nombrosos usuaris de les xarxes socials han difós les imatges d'un vehicle estavellat a la vorera a Times Square i pujat parcialment a un dels pilons.