La cantant nord-americana Ariana Grande participarà diumenge en un concert benèfic a l'estadi de criquet d'Old Trafford, a Manchester, per tal de recaptar fons per a les víctimes de l'atemptat ocorregut en aquesta ciutat el dia 23. L'artista nord-americana acabava de celebrar un espectacle al pavelló Manchester Arena -amb capacitat per a 22.000 persones- quan el terrorista suïcida Salman Abedi, de 22 anys, va detonar un explosiu casolà, matant 22 persones i ferint-ne altres 64, moltes d'elles menors.

Grande s'unirà a altres artistes com Justin Bieber, Katy Perry, Miley Cyrus o els grups Take That i Coldplay en el concert caritatiu, que també persegueix homenatjar les víctimes. L'estadi de criquet d'Old Trafford té capacitat per acollir 50.000 persones i es preveu que el xou es retransmetrà en directe per la cadena britànica de televisió i ràdio BBC.

La recaptació anirà a parar a l'anomenat fons d'emergència We Love Manchester, que recapta diners per donar suport als afectats per l'atemptat. L'artista nord-americana, que després dels fets va suspendre la seva gira Dangerous Woman -que incloïa dos concerts a l'O2 Arena de Londres- havia promès tornar a Manchester.

Per altra banda, el Palau de Westminster, seu del Parlament britànic, va reobrir al públic una setmana després de l'atemptat terrorista de Manchester, quan es va tancar com a mesura de seguretat per la situació d'alerta al Regne Unit. La policia britànica va aconsellar dimecres passat suspendre l'entrada de turistes al complex parlamentari, el que va obligar a cancel·lar tots els esdeveniments i visites guiades.