L'exsecretari general del PP Francisco Álvarez-Cascos va negar al judici del Francisco Álvarez-Cascoscas Gürtel i va assegurar que les sigles «PAC» de la comptabilitat B de la trama no es refereixen a ell. En la jornada d'ahir de la vista, Cascos va ser preguntat per una gravació telefònica interceptada per la policia en la qual el presumpte cap de la trama, Francisco Correa, hauria comentat que havia portat al també acusat Luis Bárcenas, extresorer del PP, mil milions de pessetes per a adjudicacions d'obres en l'època en què Cascos va ser ministre de Foment.

Es tracta d'una conversa que va interceptar la Policia , exregidor del PP de Majadahonda (Madrid), que va destapar aquest cas. «És inversemblant aquesta versió perquè al Ministeri de Foment és impossible un tracte de favor», va assegurar Álvarez-Cascos, que va afegir que desconeix per què Correa va dir una cosa que l'ha afectat tant al seu honor, i va postil·lar: «Suposo que en algun moment el temps posarà les coses al seu lloc i algú reconeixerà el que hagi de reconèixer».

L'exministre de Foment va afirmar que no ha rebut diners en efectiu del partit al marge del seu sou i que només ha ingressat cobraments a través de «procediments ordinaris» com transferències o xecs. Ho va dir a preguntes de la fiscal Concepción Sabadell, que el va interrogar sobre aspectes relacionats amb la peça separada de Gürtel sobre la suposada comptabilitat B del PP, davant la protesta de l'advocat de Luis Bárcenas, que va demanar la seva declaració com a testimoni en aquest judici.

«En algun moment va rebre diners en efectiu al marge del seu sou?», li va preguntar la fiscal, davant la qual cosa va respondre categòric que «no» i es va remetre a la seva declaració davant del jutge en el marc de la peça separada.