El líder d'Imagina Podemos a Castella-la Manxa, Fernando Barredo, va patir ahir una agressió que li va causar greus lesions per les quals va necessitar assistència mèdica. La Policia Nacional està investigant el cas.

L'advocat de Barredo i company seu a la formació morada, Pedro Martínez, va explicar que els fets van succeir al voltant de dos quarts de nou del matí. La víctima va relatar que un jove, a qui considera un «sicari», va picar a la porta i es va fer passar per un repartidor i va començar a colpejar-lo. Barredo va ser socorregut per una persona que estava amb ell a casa.

Posteriorment va ser traslladat a l'Hospital, on se li va diagnosticar fractura de l'os orbital de l'ull dret, fractura en el nas, possiblement una fractura en una vèrtebra i diverses rascades. El líder d'Imagina Podemos a Castella-la Manxa va rebre l'alta hospitalària al migdia.

El diari El País va publicar la setmana passada la denúncia d'un empresari que afirmava que havia lliurat «6.000 euros en un sobre a Barredo «a canvi» que la seva esposa anés «de número u o dos dins de la llista d'Imagina Podemos» a la regió.