Un nen de dos anys i nacionalitat danesa ha mort ofegat aquest matí a la piscina d'una finca rural de Llucmajor, on estava allotjat amb els seus pares passant uns dies de vacances. La Guàrdia Civil investiga les circumstàncies que envolten la mort del petit, encara que tot apunta a un tràgic accident.

Els fets han passat en una finca turística de Llucmajor, on es troba allotjada aquesta família d'origen danès. Pel que sembla, segons les primeres investigacions, el nen es va despertar abans que els seus pares, es va aixecar del llit i, sense que aquests se n'adonessin, va sortir de l'habitació i es va dirigir a la zona de la piscina. Allà va caure a l'aigua.

Quan el seu pare es va adonar que no es trobava en el seu llit, va anar a buscar-lo. Sobre un quart de la matí va descobrir el cos del seu fill surant a la piscina.

Immediatament es va donar avís als serveis d'emergències i amb urgència es van desplaçar fins a la finca patrulles de la Guàrdia Civil, la Policia Local de Llucmajor. Efectius sanitaris van intentar reanimar el petit però, finalment, no van poder fer res per la seva vida.

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació del que ha passat, encara que tot apunta que es tracta d'un tràgic accident.