La Policia Nacional ha detingut a Las Palmas de Gran Canària a una treballadora de la llar de 30 anys, com a presumpta autora d'un delicte de furt, després sostreure 44.000 euros en efectiu i joies a una dona de 88 anys, qui al recuperar-se d'una malaltia es va adonar del robatori i ho va denunciar.

Segons ha informat en un comunicat la Prefectura Superior de Policia de Canàries, després de la investigació efectuada com a conseqüència de la denúncia es va esbrinar que l'arrestada, T.C.S.A., havia sostret joies i objectes de valor en, almenys, vuit habitatges on havia treballat.

L'arrest es va produir dilluns passat, després que l'anciana denunciés la desaparició en el seu habitatge dels diners i les joies que guardava com a herència per als seus familiars.

La investigació policial que es va dur a terme com a conseqüència de la denúncia va permetre localitzar diversos lots de joies venudes per l'empleada en botigues especialitzades en or i altres de compravenda d'articles de segona mà ubicades en diferents zones de l'illa.

Vuit dels propietaris dels habitatges en què havia treballat l'arrestada van identificar joies de la seva propietat entre els lots que la mateixa havia venut entre els anys 2012 i 2017, assenyala la policia, que precisa que les joies recuperades estan sent lliurades als seus legítims propietaris.

La detinguda va ser posada a disposició judicial, que va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.