Quatre turistes de nacionalitat espanyola i el conductor indi que els transportava han mort en un accident de trànsit a l'Índia. Així ho han confirmat a l'ACN fonts del ministeri d'Exteriors. Els fets han tingut lloc al voltant de les nou del mati - sis del matí a Catalunya - quan viatjaven en un minibús que ha xocat contra un camió prop de la ciutat de Madanapalle. Segons ha publicat el diari indi 'The Hindu', en el vehicle hi anaven set persones més, també d'origen espanyol, que han resultat ferides de diversa consideració. Els serveis d'emergència han traslladat els afectats a l'hospital de Madanapalle. La policia índia ha detingut el conductor del vehicle que ha col·lidit amb el minibús sinistrat.

Les víctimes formaven part d'un grup d'onze turistes espanyols que feien el recorregut entre Pondicherry i Puttaparthi i tornaven de visitar un hospital de missioners. L'accident ha tingut lloc en una carretera molt transitada del districte de Chittoor, a Andhra Pradesh, quan el minibús ha xocat contra un camió. La policia índia ha detingut el conductor d'aquest vehicle.

Segons han explicat a l'ACN fonts del ministeri d'Esterior, l'ambaixada espanyola a Nova Deli i el consolat espanyol a Bombai "estan en contacte permanent amb la policia". De fet, han indicat que aquest dissabte el cònsol general de Bombai viatjarà al lloc dels fets per atendre la resta del grup.