Corea del Nord va amenaçar de respondre amb «un mar de foc» a les accions militars o a les sancions en contra seva, després de l'adopció de noves mesures de pressió sobre Pyongyang per part del Consell de Seguretat de l'ONU. «El dia en què els Estats Units s'atreveixin a provocar a la nostra nació amb armes nuclears o amb sancions, el territori nord-americà serà submergit en un inimaginable mar de foc», va advertir en un editorial el diari oficial nord-coreà Rodong Sinmun.

L'article acusava els Estats Units i els seus aliats de mantenir la seva política «hostil» contra el país asiàtic i d'arriscar-se a l'«autodestrucció», i destacava la necessitat que Corea del Nord compti amb armes nuclears per defensar-se. «L'obstinació de la banda de Trump per continuar en aquest mal pas només tindrà com a conseqüència motivar més el nostre Exèrcit, i donar més raons a la República Popular Democràtica de Corea per posseir armes nuclears», afirmava el diari del partit dels Treballadors.

Per part seva, el president dels Estats Units, Donald Trump, va assenyalar que les sancions aprovades pel Consell de Seguretat de l'ONU contra Corea del Nord tindran «un impacte financer molt gran».

«El Consell de Seguretat de Nacions Unides acaba de votar sancionar Corea del Nord. Xina i Rússia han votat amb nosaltres. L'impacte financer serà molt gran!», va assengurar Trump en el seu compte personal de la xarxa social Twitter.